Home
 
 Home  |   Contact  |   Sitemap    
 
    U bent nu hier:  Werkgevers  >>  Veel gestelde vragen
 
 
 
   

Veel gestelde vragen

Heeft u nog vragen over 8baan Uitzendbureau & Payrolling ? Hieronder staan de meest gestelde vragen nog eens op een rijtje:    
  1. Wat voor diensten heeft 8baan Uitzendbureau & Payrolling?

  2. Waarom zou ik voor de Payrolling diensten van 8baan Payrolling kiezen?

1. Wat voor diensten heeft 8baan Uitzendbureau & Payrolling?

8baan Uitzendbureau & Payrolling houdt zich bezig met het uitzenden van flexkrachten op uitzendbasis of via payrolling. Verder bieden wij ook de diensten: werving en selectie en detachering.

 

Terug naar boven  

 

2. Waarom zou ik kiezen voor de Payroll dienst van 8baan Payrolling?

8baan Payrolling is een zeer ervaren payrolling organisatie die tegen een zeer aantrekkelijk tarief werkt! Wij werken niet met opstart- of minimumkosten en rekenen maximaal; vijf procent van de totale loonsom. Iedere klant krijgt een eigen consulent die u iedere werkdag van 9.00 tot 18.00 uur van dienst kan zijn. Bovendien streeft 8baan Payrolling ernaar de meest flexibele payroll organisatie van Nederland te zijn.

 

Terug naar boven

3. Waarom zou ik voor een uitzendkracht van 8baan Uitzendbureau kiezen?

8baan Uitzendbureau is aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendbureaus). Hierdoor wordt er gebruik gemaakt van het loonverhoudingsvoorschrift (artikel 8 Waadi). Dit betekent dat de uitzendkracht wordt beloond volgens de lonen die u in het bedrijf hanteert. Dit zal tot minder spanning leiden tussen uw eigen personeel en de uitzendkracht.

 

Het fasensystematiek kan via de CAO ook worden gebruikt, dit houdt in dat er met de uitzendkracht een overeenkomst met uitzendbeding kan worden afgesloten. Wanneer er voor de uitzendkracht geen werk meer is, kan de uitzendkracht terug vallen op een uitkering van het UWV.

 

Terug naar boven

 

4. Hoe gaat de procedure nadat wij een vacature bij 8baan Uitzendbureau geplaatst hebben?

Nadat u een vacature bij 8baan Uitzendbureau geplaatst hebt, gaan wij aan de hand van de criteria op zoek naar geschikte kandidaten voor uw vacature. Op het moment dat wij kandidaten hebben, zullen wij contact met u opnemen om de geïnteresseerde kandidaten voor te stellen. Daarna kunnen wij een afspraak maken voor een gesprek met u en de kandidaat.

 

Terug naar boven

 

5. Waar bestaat het tarief van een uitzendkracht uit?

Het tarief bestaat uit de bruto-uurloon van de uitzendkracht, reserveringen, vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim, sociale lasten, verzekeringen en een marge voor 8baan Uitzendbureau. Het tarief is exclusief BTW.

 

Terug naar boven  

 

6. Wanneer ontvang ik een factuur?

U ontvangt een factuur wanneer een uitzendkracht bij u gewerkt heeft. Zodra wij de uitzendkracht hebben uitbetaald, wordt de factuur naar u verzonden.

 

Terug naar boven

 

7. Ik heb een andere vraag

 
Heeft u een vraag over een baan of een vacature en zit het antwoord niet bij dit overzicht, neem dan contact met ons op.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© 2020 8baan

Keizersgracht 450-2
1016 GD Amsterdam
Tel: 020-6711888

Privacy statement Disclaimer Home Over 8baan 8baan Payroll Services Werkgevers Levensloopregeling