Home
 
 Home  |   Contact  |   Sitemap    
 
    U bent nu hier:  Over 8baan
 
 
 
   

8baan Payrolling

8baan Payrolling

 

De laatste jaren zijn er velen nieuwe payroll organisaties bij gekomen een mooie ontwikkeling om de branche volwassen te maken. 8baan Payroll is er vanaf het begin bij geweest, reeds  7 jaar ervaring in payrolling. 8baan Payrolling biedt de oplossing aan vele bedrijven met flexibel personeel en aan freelancers. Door goede ICT en systemen kan 8baan Payroll de overhead laag houden en dat merken onze klanten. Wij pretenderen niet de goedkoopste te zijn, maar wel de meest ervaren en betrouwbaarste.

 

8baan Salarisadministratie

8baan Salaris, is de nieuwe dienstverlening van 8baan. 8baan Salaris verzorgt voor uw personeel de loonstroken, jaaropgaven en zet alle betalingen voor u klaar.

U hoeft uw salarisadministrtie niet meer uit te bestenden aan uw accountant, maar net zo als hen, direct bij de salaris specialist, 8baan Salarisadministratie.

Onze garantie

8baan  is lid van de NBBU. Het lidmaatschap bij deze brancheorganisatie dient als keurmerk dat onze kwaliteit garandeert. 

Naast dit lidmaatschap is 8baan in het bezit van een NEN 4400-1 sertificaat. Deze norm stelt strenge eisen aan ons betalingsgedrag en dossiervoering, een extra zekerheid wanneer u uw medewerkers via 8baan laat verlonen of uw salarisadministratie aan 8baan uitbesteed.

 

              NB. 8baan is onderdeel van Smart Payroll Services.

 

Onze ervaring

8baan kent de arbeidsmarkt als geen ander. 8baan bestaat sinds 2001 en heeft vele jaren ervaring in het uitzendwezen en salarisverwerking.

Met payrolling van 8baan brengt u uw medewerkers onder bij een gerenomeerde speler op de payroll markt. Met bovenstaande geranties en onze vele jaren ervaring zijn uw medewerkers in goede handen. Uw HRM uitbesteden aan 8baan, betekent voor u dan ook een partner waar u op kunt bouwen.

 

Onze voordelen

  • Deskundig advies.
  • Snelle, vlekkeloze salaris afhandeling.
  • Persoonlijke coaching
  • Nieuwe en eigentijdse communicatiemiddelen 
  • Snelle reactie op al je vragen.
  • Concurrerende tarieven
     

 

 

 

 

 

 

 
© 2020 8baan

Keizersgracht 450-2
1016 GD Amsterdam
Tel: 020-6711888

Privacy statement Disclaimer Home Over 8baan 8baan Payroll Services Werkgevers Levensloopregeling